Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

17 грудня 2018 р.

Сніг падає вже четверту добу

За минулу ніч випало понад 20 сантиметрів снігового покриву. Наші працівники весь час зчищають сніг з проїжджої частини.

«Безперервно зчищаємо, щоб не утворювалося накату. Посипаємо сіллю. Знову зчищаємо. Але сніг паде дуже рясний. З нічної зміни швидко відбулася перезмінка водіїв. Автомеханіки ледь не на ходу замінюють гуми на відвалах і знову в роботу. У підсумку стан доріг добрий, але інтенсивні опади не дозволяють повністю очистити дорогу до асфальту», - говорить виконроб ТОВ «ПБС» Петро Дубіцький. 

Одночасно проводиться очищення 400 кілометрів доріг з Івано-Франківська до Снятина через Коломию, з Івано-Франківська до Яблуниці через Богородчани, та з Івано-Франківська до Львова через Рогатин. Також в нашому обслуговуванні дороги місцевого значення Делятин – Раківчик і Івано-Франківськ – Надвірна. Проблем із станом дорожнього покриття немає. 

Нагадаємо, що в першу чергу ми проводимо очистку проїжджої частини. А узбіччя і зупинки будемо прогортати після припинення снігопаду. Хоча, коли є можливість, то й частково чистимо зупинки. Наперед просимо вибачення у пішоходів за те, що вони не можуть пройти через кучугури снігу, які є на узбіччях. І за те, що можемо нагорнути сніг на колеса автомобілів, які довгий час стоять «на аварійці» у зручних для водіїв місцях і заважають роботі техніці. 
 

Інші новини